Zakaj izbrati virtualne rešitve?

Virtualni sprehodi

Z virtualnim sprehodom omogočite drugim, da natančno pregledajo vašo namestitev, restavracijo oz. nepremičnino na atraktiven in sodoben način. Virtualni sprehod je prihodnost in simulacija realnega prostora. Stranka se po prostoru sprehaja preko računalnika, tablice ali mobilne naprave.

Multimedijske infotočke

Virtualne sprehode lahko nadgradimo z namestitvijo interaktivnih elemenov, kot so npr. slikovno gradivo, video posnetki, URL povezave,tekst itd. Multimedijske točke podrobneje opišejo vaše objekte, prostore in njihovo vsebino.

Virtualni turizem

Skrajšate čas rezervacij, ker se stranke s 3D ogledom, »realnim sprehodom« skozi sliko lažje odločijo in izberejo namestitev (bungalov, sobo, hotel…) in takoj vidijo kaj dobijo. Ni presenečenj, kar posledično pomeni večje zadovoljstvo gostov in manj slabe volje, negativnih ocen in izgube denarja. Velika prednost je ponuditi virtulani turizem tistim, ki iz določenih razlogov ne morejo priti na lokacijo, bi pa si želeli objekt ogledati.

Google Street View

Objava v Google Street View je zanimiv in sodoben način, kako razširiti svoje trženje. Podjetje doseže večje število občinstva. Omogočamo tudi objavo v Google street View, kar je še dodaten in inovativen način trženja vašega podjetja.

Matterport

uporabljamo najboljšo opremo, ki nam omogoča dosegati maksimalno dobre in kvalitetne posnetke. Smo pooblaščeni partner podjetja Matterport.

Posnetki iz zraka

V skladu z veljavno zakonodajo izvajamo snemanje iz zraka v vseh kategorijah izvajanja zračnih dejavnosti. Storitve opravljamo z zmogljivimi kamerami in droni za vse namene.

Prednosti vaše spletne strani

Povečate število obiskov, ponudite dodano vrednost, dejanski vpogled v prostor iz domačega naslonjača. Spodbudi večjo pozornost strank, ki se hitreje odločijo tudi za fizični obisk.

Spletni obiskovalci iz tujine

Na ta način boste strankam iz tujine ponudili dodano vrednost in večje zaupanje, saj boste dali na vpogled več kot da vaša konkurenca.

Zapri Meni