Naše storitve

3D skeniranje in fotografiranje

Virtualni sprehodi

Virtualni sprehodi so panoramske fotografije 360° , ki so medsebojno povezane v virtualni 3D prostor. Gledalec dobi pristen občutek, da se je znašel v prostoru, po katerm se lahko sprehaja in si ga ogleda.

 

Virtualna prenova prostora

Za razumevanje prostora ni boljšega načina kot doživeti navidezno simulacijo prenovljenega prostora. Pri naših rešitvah stranka doživi svoj objekt ali prostor še preden je prenovljen..

Zračni posnetki

V skladu z veljavno zakonodajo izvajamo snemanje iz zraka v vseh kategorijah zračnih dejavnosti. Storitve opravljamo z zmogljivimi kamerami in droni..

Multimedijske Infotočke

Infotočke spremenijo 3D prostor v multimedijski center informacij. Narejene so tako, da jih postavimo na točno določene točke v 3D prostoru.

 

360 stopinjske fotografije

Lahko boste izbrali katerokoli položaj v virtualnem sprehodu.  Uporabljate jih lahko za promocijski material na socialnih omrežjih, Google Steet View, Google map itd.

2D fotografije (HD - 4K)

Izdelamo vam 2D fotografije v HD in 4K ločljivosti, ki jih boste uporabili za promocijo. Lahko boste izbrali katerokoli položaj v virtualnem sprehodu.

Izris Tlorisa

Natančen tloris vašega objekta. Takoj se lahko lotite prenove obstoječega objekta.

Slika tlorisa v visoki ločljivosti

Tloris od zgoraj si lahko ogledate tudi za več nadstropij, za vsako posebej.

3D posnetek objekta

Gledalcu omogočamo 360° pogled v 3d okolju.

Možnost vgradnje na vašo spletno stran

Virtualni sprehod lahko integrirate kamorkoli na svoji spletni strani na enostaven način.

Integracija v Google street view , Google map in Google earth

Na željo naročnika posnet objekt vpišemo na Google Street View, Google Maps in Google Earth. Na ta način vas bo lažje najti na Googlu, dosegli boste več ogledov in več potencialnih strank.

Predstavitveni video 3D modela

V last dobite predstavitveni video v naprej pripravljene poti virtualnega sprehoda. Dodati je mogoče Google intro, vaš logo, zvočno podlago itd. Uporabljate ga lahko tudi v promocijske namene.

Zapri Meni